Logo Haarlem in a Box

Bestel online de leukste bedrijfsgeschenken relatiegeschenken bedrijfscadeaus jubileumgeschenken
uit Haarlem!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Haarlemse bedrijfsgeschenken in 2024 bestellen

Wij hebben de leukste bedrijfsgeschenken voor trotse Haarlemse bedrijven. Wil je deze ook voor jullie bedrijf bestellen? Neem dan gerust contact op.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal

Elk pakket omarmt de geschiedenis van een ondernemer en wordt met volle trots liefdevol ingepakt door bekwame handen in sociale werkplaatsen. En om deze verhalen te delen, vind je in elk geschenk een sprankelend kaartje.

Maar dat is nog niet alles! Voor bedrijven bieden we de kans om hun eigen verhaal aan het geschenk toe te voegen, van een hartelijk kaartje tot zelfs een complete magazine vol belevenissen.

Het is geen wonder dat we al vele jaren met vreugde bedrijfsgeschenken verzorgen voor lokale bedrijven. 

Wat maakt de Haarlemse bedrijfsgeschenken extra leuk?

Persoonlijk

Bij het maken van onze geschenken letten we op de kleine details die het verschil maken. Zo straalt het geschenk niet alleen zorg en aandacht uit, maar laat het ook zien dat collega’s en zakenrelaties persoonlijk worden gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders vind je een concept dat zo origineel en uitmuntend is uitgevoerd. Elke ondernemer heeft een eigen bijzonder verhaal, dat ook gedeeld wordt via de bedrijfsgeschenken. Hierdoor is Haarlem in a Box absoluut het meest buitengewone lokale geschenk van dit jaar!

Lokaal

In onze bedrijfsgeschenken vind je geen lukrake mix van producten, maar een zorgvuldig samengestelde collectie van lokale lekkernijen. Van nootjes tot speciaalbier, en van Mint’s tot koek!

Veel gestelde vragen voor het bestellen van Haarlemse bedrijfsgeschenken

Het is raadzaam om jullie Haarlemse bedrijfsgeschenken minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de geschenken te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de bedrijfsgeschenken voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Haarlemse bedrijfsgeschenken jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijk geschenk aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuk lokal geschenk krijgen.

Dat kan. Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Daarnaast kunnen we een mix van de bestaande indelingen maken. Indien jullie zelf samengestelde bedrijfsgeschenken willen, neem dan gerust even contact op.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk!

Het laten personaliseren van bedrijfsgeschenken kan eenvoudig via het contactformulier worden aangevraagd.

Over het algemeen is de minimale afname 50 bedrijfsgeschenken.

Ja, wij bieden de optie om bedrijfsgeschenken rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun bedrijfsgeschenken op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie bedrijfsgeschenken op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Haarlemse bedrijfsgeschenken naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de bedrijfsgeschenken via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld geschenk opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.