Logo Haarlem in a Box

Bestel online de leukste borrelgeschenken borrelpakketten bierpakketten biergeschenken drankpakketten borrelboxen
uit Haarlem!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Haarlemse borrelboxen in 2024 bestellen

Wij hebben de leukste borrelboxen voor trotse Haarlemse bedrijven. Wil je deze ook voor jullie bedrijf bestellen? Neem dan gerust contact op.

Borrelboxen met een verhaal

Elk pakket omarmt de geschiedenis van een ondernemer en wordt met volle trots liefdevol ingepakt door bekwame handen in sociale werkplaatsen. En om deze verhalen te delen, vind je in elke borrelbox een sprankelend kaartje.

Maar dat is nog niet alles! Voor bedrijven bieden we de kans om hun eigen verhaal aan de borrelbox toe te voegen, van een hartelijk kaartje tot zelfs een complete magazine vol belevenissen.

Het is geen wonder dat we al vele jaren met vreugde borrelboxen verzorgen voor lokale bedrijven. 

Wat maakt de Haarlemse borrelboxen extra leuk?

Persoonlijk

Bij het maken van onze borrelboxen letten we op de kleine details die het verschil maken. Zo straalt het pakket niet alleen zorg en aandacht uit, maar laat het ook zien dat collega’s en zakenrelaties persoonlijk worden gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders vind je een concept dat zo origineel en uitmuntend is uitgevoerd. Elke ondernemer heeft een eigen bijzonder verhaal, dat ook gedeeld wordt via de kerstpakketten. Hierdoor is Haarlem in a Box absoluut de meest buitengewone lokale borrelboxen van dit jaar!

Lokaal

In onze borrelboxen vind je geen lukrake mix van producten, maar een zorgvuldig samengestelde collectie van lokale lekkernijen. Van nootjes tot speciaalbier, en van Mint’s tot koek!

Veel gestelde vragen voor het bestellen van onze Haarlemse borrelboxen

Het is raadzaam om jullie Haarlemse borrelboxen minimaal 2 tot 5 weken voor aanvang te bestellen. Zo hebben wij en onze partners voldoende tijd om de Boxen te laten samenstellen en te leveren. Als jullie te laat zijn met bestellen, lopen jullie het risico dat we geen tijd meer hebben om de borrelboxen voor jullie bedrijf te verzorgen. En dat is natuurlijk jammer!

Hoeveel Haarlemse borrelboxen jullie moeten bestellen, hangt af van het aantal werknemers en zakenrelaties dat jullie hebben én daar een persoonlijke borrelbox aan willen geven. We raden vaak aan om iets hoger in te schatten zodat nieuwe medewerkers en zakenrelaties ook zo’n leuke lokale borrelbox krijgen.

Dat kan. Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Daarnaast kunnen we een mix van de bestaande indelingen maken. Indien jullie zelf samengestelde borrelboxen willen, neem dan gerust even contact op.

Dat kan zeker! Het is mogelijk om een eigen kaartje of product door ons toe te laten voegen. Zo zijn er regelmatig bedrijven die er nog voor kiezen om een cadeaubon toe te voegen.

Daarnaast is het mogelijk om jullie bedrijfslogo op de Box toe te voegen. Wel zo leuk!

Het laten personaliseren van borrelboxen kan eenvoudig via het contactformulier worden aangevraagd.

Over het algemeen is de minimale afname 50 borrelboxen.

Ja, wij bieden de optie om borrelboxen rechtstreeks naar de adressen van jullie collega’s te verzenden. Dit kan vooral handig zijn als jullie collega’s op afstand werken en niet op kantoor aanwezig zijn om hun borrelboxen op te halen. Houd er rekening mee dat deze optie wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie borrelboxen op tijd binnen zijn.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om de Haarlemse borrelboxen naar meerdere adressen te laten sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

Dat is helaas niet mogelijk. Doordat we werken met bederfelijke lekkernijen en de borrelboxen via sociale werkplaatsen laten inpakken, hebben we meestal geen fysieke winkel om een voorbeeld te zien. Gaat het om een grote afname, dan kunnen we altijd in overleg langskomen of een voorbeeld borrelbox opsturen.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!

Willen jullie borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan gerust contact op. Benieuwd naar de inhoud? Ga dan naar de pagina van de kerstpakketten.