1245 Box

Een persoonlijke touch geven of bij iedereen thuis laten bezorgen? Ook dat kan je selecteren tijdens het bestelproces! 

Out of stock

Hulp nodig met je bestelling?
Neem contact met ons op via:
023 – 207 82 22 of
info@haarleminabox.nl

Dit jaar in het kerstpakket!

Meer informatie over de 1245 Box als kerstpakket!

De 1245 Box is een voordelig kerstpakket vol met Haarlemse lekkernijen. Perfect voor de heerlijke kerstdagen. Juist in dit kerstpakket is aan alles gedacht voor een complete beleving. Voor en door Haarlemse ondernemers en maatschappelijke bedrijven. Ieder kerstpakket is uitgerust met een kaartje onderop de deksel geplakt en een kaartje met QR-code om alle lokale verhalen te lezen. Ieder kerstpakket is opgevuld met Haarlemse snippers en wordt verzegeld met een (te personaliseren) sticker.

Originele kerstpakketten voor het jaar 2023 bestellen

De meest originele en leuke kerstpakketten bestel je bij Haarlem in a Box. Alle producten worden met trots gemaakt en vervolgens worden deze met enthousiasme door een maatschappelijk inpakbedrijf in Haarlem ingepakt. Dat maakt onze Haarlemse kerstpakketten de grootste favoriet van trotse Haarlemse bedrijven. Met dank aan alle ervaring, garanderen wij daarnaast de beste beleving en een soepele bezorging. Weet jij al welk kerstpakket je graag voor jouw team en zakenrelaties zou willen bestellen?

Bedankt! Met een Haarlems kerstpakket van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.