Haarlemmerhout Box

Een persoonlijke touch geven of bij iedereen thuis laten bezorgen? Ook dat kan je selecteren tijdens het bestelproces! 

Out of stock

Hulp nodig met je bestelling?
Neem contact met ons op via:
023 – 207 82 22 of
info@haarleminabox.nl

Dit jaar in het kerstpakket!

Meer informatie over de Haarlemmerhout Box als Haarlems kerstpakket!

De Haarlemmerhout Box staat bekend als een praktisch en heerlijk kerstpakket voor thuis. Zo vult dit kerstpakket de kasten van je collega’s aan met allerlei lekkere Haarlemse specialiteiten. In het kerstpakket vind je bijvoorbeeld handgemaakte pindakaas van de Cronje. Ook kan Haarlemse thee, sociale granola, gembershot en mosterd dille saus natuurlijk niet ontbreken! Het kerstpakket wordt aangevuld met een heerlijk speciaalbiertje. Samen met de complete beleving maakt het de Haarlemmerhout Box tot een favoriet voor grote volwassen trotse Haarlemse bedrijven.

Originele kerstpakketten voor het jaar 2023 bestellen

De meest originele en leuke kerstpakketten bestel je bij Haarlem in a Box. Alle producten worden met trots gemaakt en vervolgens worden deze met enthousiasme door een maatschappelijk inpakbedrijf in Haarlem ingepakt. Dat maakt onze Haarlemse kerstpakketten de grootste favoriet van trotse Haarlemse bedrijven. Met dank aan alle ervaring, garanderen wij daarnaast de beste beleving en een soepele bezorging. Weet jij al welk kerstpakket je graag voor jouw team en zakenrelaties zou willen bestellen?

Bedankt! Met een Haarlems kerstpakket van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.