Haralem Box

Een persoonlijke touch geven of bij iedereen thuis laten bezorgen? Ook dat kan je selecteren tijdens het bestelproces! 

Out of stock

Hulp nodig met je bestelling?
Neem contact met ons op via:
023 – 207 82 22 of
info@haarleminabox.nl

Dit jaar in het kerstpakket!

Meer informatie over de Haralem Box als Haarlems kerstpakket

De Haralem Box is favoriet van de trotse bedrijven in Haarlem. In het kerstpakket vind je veel verschillende praktische en lekkere Haarlemse producten. En dat voor een voordelige prijs. In de Haralem Box is aan alles gedacht. Naast een vol kerstpakket met Haarlemse specialiteiten, wordt het kerstpakket gevuld met luxe Haarlemse snippers. Daarnaast is de beleving bij een kerstpakket toch wel het allerbelangrijkste. Daarom is een rode envelop onderop de deksel geplakt. Ook kan jouw collega of zakenrelatie via een QR-code alle verhalen van de Haarlemse ondernemers en maatschappelijke bijdrages lezen. Ieder kerstpakket is daarnaast aan alle kanten versierd en is verzegeld met een (eigen gepersonaliseerde) sticker. Kortom, kies je voor de Haralem Box, dan heb je veel verschillende Haarlemse producten en de leukste reacties van je collega’s!

Originele kerstpakketten voor het jaar 2023 bestellen

De meest originele en leuke kerstpakketten bestel je bij Haarlem in a Box. Alle producten worden met trots gemaakt en vervolgens worden deze met enthousiasme door een maatschappelijk inpakbedrijf in Haarlem ingepakt. Dat maakt onze Haarlemse kerstpakketten de grootste favoriet van trotse Haarlemse bedrijven. Met dank aan alle ervaring, garanderen wij daarnaast de beste beleving en een soepele bezorging. Weet jij al welk kerstpakket je graag voor jouw team en zakenrelaties zou willen bestellen?

Bedankt! Met een Haarlems kerstpakket van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.