Schilders Box

Een persoonlijke touch geven of bij iedereen thuis laten bezorgen? Ook dat kan je selecteren tijdens het bestelproces! 

Out of stock

Hulp nodig met je bestelling?
Neem contact met ons op via:
023 – 207 82 22 of
info@haarleminabox.nl

Dit jaar in het kerstpakket!

Meer informatie over de Schilders Box als kerstpakket

De Schilders Box is een ideale keuze wanneer je op zoek bent naar een luxe Haarlems kerstpakket. In het kerstpakket vind je onder andere Haarlem to Hope Wine. Een kwalitatief uitstekende wijn aangeboden door wijnimporteur en familiebedrijf Vinites. Daarnaast vind je de lekkerste handgemaakte chocola van Olala! Kortom, een kerstpakket met echte verhalen en voor en door trotse Haarlemse ondernemers. Heb je dit jaar een budget van €100 voor het kerstpakket? Neem dan even contact op. Het is mogelijk om zelf een product aan te leveren, andere producten toe te voegen of een cadeaukaart aan het kerstpakket toe te voegen.

Originele kerstpakketten voor het jaar 2023 bestellen

De meest originele en leuke kerstpakketten bestel je bij Haarlem in a Box. Alle producten worden met trots gemaakt en vervolgens worden deze met enthousiasme door een maatschappelijk inpakbedrijf in Haarlem ingepakt. Dat maakt onze Haarlemse kerstpakketten de grootste favoriet van trotse Haarlemse bedrijven. Met dank aan alle ervaring, garanderen wij daarnaast de beste beleving en een soepele bezorging. Weet jij al welk kerstpakket je graag voor jouw team en zakenrelaties zou willen bestellen?

Bedankt! Met een Haarlems kerstpakket van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.