Spaarne Box

Een persoonlijke touch geven of bij iedereen thuis laten bezorgen? Ook dat kan je selecteren tijdens het bestelproces! 

Out of stock

Hulp nodig met je bestelling?
Neem contact met ons op via:
023 – 207 82 22 of
info@haarleminabox.nl

Dit jaar in het kerstpakket!

Meer informatie over Spaarne Box als Haarlems kerstpakket!

De Spaarne Box is het meest exclusieve borrelkerstpakket. In het kerstpakket vind je een uitstekende kwaliteitswijn van familiebedrijf Vinites. Daarnaast is het kerstpakket gevuld met lekkere hapjes en Haarlemse specialiteiten. De Spaarne Box is geliefd onder de borrel liefhebbers en trotse Haarlemmers. Het kerstpakket wordt exclusief aangevuld met de likeur van Haarlem. Dit likeurtje is al jaren een fenomeen en eigenlijk exclusief voor klanten van de slijterij. Het kerstpakket wordt opgevuld met Haarlemse snippers en verzegeld met een (te personaliseren) sticker. Zodra de ontvanger de Box opent, wordt diegene verrast met een envelop en kaartje onderop de deksel. Daarnaast is er een kaartje met een QR-code naar een pagina met alle verhalen. Zo maken we de beleving zo compleet mogelijk en is het meer dan een onpersoonlijk kerstpakket!

Originele kerstpakketten voor het jaar 2023 bestellen

De meest originele en leuke kerstpakketten bestel je bij Haarlem in a Box. Alle producten worden met trots gemaakt en vervolgens worden deze met enthousiasme door een maatschappelijk inpakbedrijf in Haarlem ingepakt. Dat maakt onze Haarlemse kerstpakketten de grootste favoriet van trotse Haarlemse bedrijven. Met dank aan alle ervaring, garanderen wij daarnaast de beste beleving en een soepele bezorging. Weet jij al welk kerstpakket je graag voor jouw team en zakenrelaties zou willen bestellen?

Bedankt! Met een Haarlems kerstpakket van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.