De leukste bedrijfsgeschenken uit Haarlem!

Bestel op tijd Haarlemse bedrijfsgeschenken voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Haarlemse bedrijfsgeschenken

Haarlemse Bedrijfsgeschenken 2023 bestellen

Bedankt! Met een Haarlems bedrijfsgeschenk van Haarlem In A Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Bedrijfsgeschenken met een verhaal, zelfs thuisbezorgd

Tijdens corona zochten bedrijven een manier om een bedrijfsgeschenk aan collega’s en zakenrelaties op afstand te geven. Het antwoord hierop was een lokale Box dat thuis wordt bezorgd. Zelfs nu zakenrelaties en collega’s elkaar weer fysiek zien, wordt er nog steeds gekozen om een bedrijfsgeschenk thuis te laten bezorgen.

Is het relatiepakket, relatiegeschenk of bedrijfsgeschenk?

Dat mag allemaal! Sommige bedrijven vinden relatiepakket passender om te gebruiken. Soms wordt het ook relatiegeschenk genoemd. Maar de meesten vinden bedrijfsgeschenk toch wel het beste klinken.

Je eigen Haarlemse bedrijfsgeschenk zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Haarlemse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Haarlemse bedrijfsgeschenk volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.