De leukste borrelboxen uit Haarlem!

Bestel op tijd Haarlemse borrelboxen voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen optimaal voor jou aan de slag gaan. 

Bekijk de Haarlemse borrelboxen

Haarlemse Borrelboxen 2023 bestellen

Bedankt! Met een Haarlemse borrelbox van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Borrelboxen met een verhaal, zelfs thuisbezorgd

Tijdens corona zochten bedrijven een manier om verbonden met collega’s te blijven. Het antwoord hierop was een digitale borrel met een lokale Borrelbox en leuke quiz. Zelfs nu collega’s weer bij elkaar komen, kiezen bedrijven om de vrijmibo met een lokale borrelbox te verzegelen. Wil je weten wat wij voor jullie volgende vrijmibo kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Is het bierpakket, borrelpakket of borrelbox?

Dat mag allemaal! Sommige bedrijven vinden borrelpakket passender om te gebruiken. Soms wordt het ook bierpakket genoemd. Maar wij vinden Borrelbox toch wel het leukste klinken.

Je eigen Haarlemse borrelbox zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Haarlemse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Haarlemse borrelbox volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan bij grotere afnames!

Wil je borrelboxen of relatiegeschenken bestellen? Neem dan contact op.

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.