De leukste kerstpakketten uit Haarlem!

Bestel op tijd Haarlemse kerstpakketten voor je collega’s en zakenrelaties. Zo kunnen wij, de lokale ondernemers en de sociale werkplaatsen zo snel mogelijk voor jou aan de slag gaan.

Bekijk de Haarlemse kerstpakketten

Haarlemse Kerstpakketten 2023 bestellen

Bedankt! Met een Haarlems kerstpakket van Haarlem in a Box steun je de lokale Haarlemse ondernemer en sociale werkplaatsen.

Kerstpakketten met een verhaal, zelfs thuisbezorgd

Wij bieden de leukste kerstpakketten in Haarlem aan. Dat doen wij door de krachten van lokale ondernemers te bundelen. Voor corona bezorgden wij alle Boxen op locatie van het bedrijf. Doordat vele collega’s vanuit huis begonnen te werken, bieden wij ook thuisbezorging aan. Hierdoor is het mogelijk om de kerstpakketten thuis bij jouw collega’s te laten bezorgen. Wel zo makkelijk!

Is het kerstpakket, eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk?

Dat mag allemaal! Sommige bedrijven vinden eindejaarsgeschenk passender om te gebruiken. Soms wordt het ook kerstgeschenk genoemd. Maar over het algemeen wordt een Haarlem in a Box een écht lokaal kerstpakket genoemd.

Je eigen Haarlemse kerstpakket zelf samenstellen of personaliseren?

Met keuze uit vele Haarlemse streekproducten kun je eindeloos combineren! Wil jij jouw Haarlemse kerstpakket volledig zelf samenstellen of personaliseren? Dat kan!

Momenteel is het niet meer mogelijk om online te bestellen. Kijk gerust op de website rond en neem contact op om naar de mogelijkheden te vragen. Dan kunnen wij met onze partners en sociale werkplaatsen overleggen wat er allemaal nog wel mogelijk is.