Logo Haarlem in a Box

Bestel online de leukste kerstpakketten uit Haarlem!

PERSOONLIJK | UNIEK | LOKAAL

Kerstpakket Special 2024

Goed nieuws! We hebben dit jaar opnieuw een speciaal kerstpakket voor trotse Haarlemse bedrijven samengesteld! Dit pakket zit bomvol lekkere Haarlemse specialiteiten en dat alles voor een prijs waar iedereen blij van wordt! 🎉🎁

Al onze samengestelde kerstpakketten uit 2024!

Kerstpakketten met een verhaal

Elk pakket omarmt de geschiedenis van een ondernemer en wordt met volle trots liefdevol ingepakt door bekwame handen in sociale werkplaatsen. En om deze verhalen te delen, vind je in elk kerstpakket een sprankelend kaartje.

Maar dat is nog niet alles! Voor bedrijven bieden we de kans om hun eigen verhaal aan het kerstpakket toe te voegen, van een hartelijk kaartje tot zelfs een complete magazine vol belevenissen.

Het is geen wonder dat we al vele jaren met vreugde kerstpakketten verzorgen voor lokale bedrijfshelden. Hun trots en de onze smelten samen tot een feestelijke viering!

Wat maakt de Haarlemse kerstpakketten extra leuk?

Persoonlijk

Bij het maken van onze kerstpakketten letten we op de kleine details die het verschil maken. Zo straalt het pakket niet alleen zorg en aandacht uit, maar laat het ook zien dat collega’s en zakenrelaties persoonlijk worden gewaardeerd.

Uniek

Nergens anders vind je een concept dat zo origineel en uitmuntend is uitgevoerd. Elke ondernemer heeft een eigen bijzonder verhaal, dat ook gedeeld wordt via de kerstpakketten. Hierdoor is Haarlem in a Box absoluut het meest buitengewone lokale kerstpakket van dit jaar!

Lokaal

In onze kerstpakketten vind je geen lukrake mix van producten, maar een zorgvuldig samengestelde collectie van lokale lekkernijen. Van nootjes tot speciaalbier, en van Mint’s tot koek!

Veel gestelde vragen voor het bestellen van onze Haarlemse kerstpakketten

Het aantal Haarlemse kerstpakketten dat wordt aanbevolen om te bestellen, wordt beïnvloed door het aantal medewerkers en zakelijke connecties aan wie je graag een persoonlijk kerstpakket wilt schenken. We suggereren meestal om iets ruimer te schatten, zodat ook nieuwe collega’s en zakenpartners kunnen genieten van zo’n prachtig lokaal kerstpakket.

Om ervoor te zorgen dat jullie Haarlemse kerstpakketten op tijd klaar zijn, raden we aan om deze minstens 6 tot 8 weken voor kerst te bestellen. Dit geeft ons en onze partners de nodige ruimte om de pakketten met zorg samen te stellen en te bezorgen. Als de bestelling te laat binnenkomt, loop je het risico dat er niet genoeg tijd is om de kerstpakketten voor jullie bedrijf te organiseren. Dat willen we natuurlijk graag voorkomen!

Zeker, dat behoort tot de opties. We staan open voor het toevoegen van jullie eigen kaartje of product. Bovendien kunnen we een combinatie maken van de beschikbare opties. Als jullie interesse hebben in zelf samengestelde kerstpakketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder!

Absoluut mogelijk! Je hebt de optie om je eigen kaartje of product aan de mix toe te voegen via ons. Veel bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om een cadeaubon in te sluiten voor een extraatje.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om jullie bedrijfslogo op de doos te plaatsen – dat voegt een persoonlijke touch toe!

Je kunt de kerstpakketten personaliseren tijdens het online bestelproces of door simpelweg contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Over het algemeen is de minimale afname 15 kerstpakketten.

Zeker, we geven jullie de mogelijkheid om de kerstpakketten direct naar de adressen van jullie collega’s te sturen. Dit kan bijzonder praktisch zijn als jullie collega’s vanuit verschillende locaties werken en niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn om hun kerstpakketten op te halen. Houd er rekening mee dat deze service wel extra verzendkosten met zich meebrengt.

Bestel op tijd en geef jullie gewenste bezorgdatum door! Dan zorgen wij ervoor dat jullie kerstpakketten op tijd binnen zijn.

Ja, het is bij ons een optie om de Haarlemse kerstpakketten naar diverse adressen te laten verzenden. Voor verdere details hierover, verzoeken we je vriendelijk om met ons in contact te treden.

Vanwege het gebruik van bederfelijke heerlijkheden en het feit dat onze kerstpakketten worden samengesteld door sociale werkplaatsen, hebben we doorgaans geen fysieke winkel waar je een voorbeeld kunt bekijken. Als het om een aanzienlijke bestelling gaat, kunnen we echter altijd overleggen over mogelijkheden zoals een bezoek ter plaatse of het versturen van een representatief voorbeeld kerstpakket.

Heb je nog vragen over de (volgende) bestelling?

Vele trotse bedrijven gingen jullie voor!